Vacature fiscalist (m/v)

De inhoud van de functie is zeer gevarieerd en bestaat op hoofdlijnen uit drie soorten werkzaamheden:

  • het signaleren en geven van belastingadviezen en het voorbereiden en uitwerken van deze adviezen;
  • het opstellen van diverse soorten belastingaangiften;
  • het opstellen en beoordelen van diverse soorten (fiscaal/juridische) contracten en overeenkomsten.

De werkzaamheden zijn voor een breed en gevarieerde klantenportefeuille; particulieren, vermogende families, DGA’s en diverse soorten MKB-ondernemingen. Mooie klanten die zeer loyaal zijn aan ons kantoor.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een zeer afwisselende functie in een prettige, collegiale en informele werkomgeving. Daarnaast bieden wij je een prima salaris, goede studiefaciliteiten, ruimte voor eigen inbreng en diverse personeelsuitjes. Je komt te werken in een prachtig kantoorpand op een locatie op steenworp afstand van het centrum van Haarlem.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt een universitaire studie Fiscaal Recht/Fiscale Economie afgerond en je beschikt over meerdere jaren werkervaring. Tevens heb je affiniteit met het MKB. Competenties als analytisch vaardig, accuratesse, creatief, kwaliteits-, resultaat- en cliëntgericht passen bij jou. Daarnaast beschik je over goede contactuele vaardigheden en kun je goed samenwerken binnen een team.

Gedegen maatwerk, dat is waar Cramer Accountants al ruim 50 jaar voor staat. Spreekt het bovenstaande je aan, neem dan contact op met Peter Vosters of Sjoerd Moll. Zij vertellen je graag alles over deze functie.