Werken bij

“Nieuwe collega’s stappen binnen twee jaar op, of ze gaan nooit meer weg.” Gilles kan het weten, hij werkt inmiddels 18 jaar bij Cramer Accountants en zijn collega’s 10 jaar of langer, met uitzondering van Petra, zij is nu 1,5 jaar in dienst. “Het bevalt me prima, ik heb veel vrijheid en kan zelfstandig mijn werk doen. Heerlijk.” Haar collega’s knikken bevestigend. “We hebben allemaal onze eigen klanten en een grote mate van zelfstandigheid.”

Vacature:

Junior assistent-accountant

Hbo werk- en denkniveau én ben je goed met cijfers? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij Cramer Accountants werk je met tien collega’s voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Klanten, mensen die wij al jarenlang kennen. Als junior assistent-accountant werk je voor hen.

LEES VERDER

Vacature:

Zelfstandig werkend assistent-accountant

Heb je een afgeronde Hbo-opleiding en ervaring in de mkb-accountancy? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Cramer Accountants werken we met tien collega’s voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Klanten, mensen die wij al jarenlang kennen. Als zelfstandig werkend assistent accountant beheer je je eigen klantenportefeuille.

LEES VERDER

Vacature:

Fiscalist (m/v)

De inhoud van de functie is zeer gevarieerd en bestaat op hoofdlijnen uit drie soorten werkzaamheden:

  • het signaleren en geven van belastingadviezen en het voorbereiden en uitwerken van deze adviezen;
  • het opstellen van diverse soorten belastingaangiften;
  • het opstellen en beoordelen van diverse soorten (fiscaal/juridische) contracten en overeenkomsten.

LEES VERDER