Salarisadministratie en HR-ondersteuning

Wij wensen je veel personeel en de administratieve zorgen nemen wij je graag uit handen. Gestroomlijnd, door het produceren van loonstroken en salarisberekeningen waar mogelijk te automatiseren; door je waar nodig te adviseren én door eventuele vragen van medewerkers te beantwoorden. Betrokken, alsof wij bij je op kantoor zitten. Dat doen wij al ruim 50 jaar en naar volle tevredenheid van onze klanten. Accuraat en op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving omtrent loonbelasting en afdrachten. Dat is waar wij én onze klanten waarde aan hechten.

“Cramer? Die zijn sinds 2006 onze accountant. Afstand is geen probleem, we doen alles via e-mail en Client Online. Silvia doet al jaren de salarissen en naar volle tevredenheid. Ze is altijd punctueel, ontzorgt echt en heeft veel kennis over alle (veranderende) regelgeving.”

Jelmer Nieuwenweg

“Buiten dat ik Silvia een prettige collega vind om mee samen te werken (altijd een vriendelijk woord en/of een hart onder de riem) is ze heel bekwaam, denkt ze altijd mee, is de loonadministratie dik op tijd klaar en worden vragen in duidelijke begrijpelijke taal beantwoord.”

Helen Landman, SII Netherlands