Accountancy

Ondernemen is risico nemen, maar wel graag verantwoord. Die zekerheid bieden wij, met het opstellen én analyseren van de jaarlijkse- en tussentijdse cijfers. Zodat je bijna realtime weet hoe je bedrijf er financieel voor staat en waar de kansen liggen. Dat doen wij al ruim 50 jaar en naar volle tevredenheid van onze klanten. Financiële duidelijkheid bieden, adviseren, naast een ondernemer staan. Dat is waar wij én onze klanten waarde aan hechten.

“Cramer is onze accountant en de administratie wordt gedaan door een ander kantoor. Dat gaat prima samen. Remco is relaxed, weet waar hij over praat en adviseert ons.”

Kees-Jan Hoogeveen

“Pieters Bouwtechniek is financieel gezond en staat met beide benen in de toekomst. En ja, daar heeft Cramer ons zeker bij geholpen.”

Paul Rijpstra

“We hebben de organisatiestructuur aangepast en een aantal zaken uitbesteed, onder andere bij Cramer Accountants. Over die samenwerking ben ik zeer te spreken. Sjoerd heeft onze financiële administratie volledig gedigitaliseerd, dat is echt hun initiatief geweest.”

Huib Zeevenhooven